2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Tommy Robinsonért tüntetett volna Wilders, nem engedték be Nagy-Britanniába

Geert Wilders bevándorlásellenes holland politikus óriáskivetítőn üzent a hétvégén a szólásszabadságért tüntető briteknek, ugyanis nem engedték be az országba.

Wilders először júniusban látogatott el egy hasonló tüntetésre Londonba, ahol még felszólalhatott. A politikus arról ismert, hogy erőteljesen kritizálja az iszlámot és a bevándorlást.

A holland politikus számos halálos fenyegetést kapott eddig az iszlám kritizálása miatt, ennek megfelelően testőrök és rendőrök hada kíséri nyilvános szerepléseire. Pont emiatt nem tudott elmenni Londonba, ugyanis a brit rendőrség nem járult hozzá, hogy a politikust védő testőrök fegyvert viselhessenek, amely nélkül nem tudták garantálni biztonságát – írja a Breitbart.

A politikus egy videón üzent a szólásszabadságért és Tommy Robinson kiszabadításáért tüntetőknek:

 

Tommy Robinsont május végén ítélték letöltendő börtönbüntetésre, mivel tudósítani mert egy olyan muszlim banda peréről, amelynek tagjai kislányokat kényszerítettek prostitúcióra és meg is erőszakolták őket. Az eset miatt felfüggesztett börtönt kapott, ám egy korábbi büntetése, amelyet egy hasonló ügyben szabtak ki rá, még nem évült el, így börtönbe kellett vonulnia.
Mrs. May megakadályozta, hogy ott legyek veletek Londonban a mai napon"

– mondta a politikus.

Valószínűleg azért, mert nem tetszett neki a legutóbbi beszédem"

– viccelődött Wilders.

Tommy Robbinson nem börtönt érdemelne. Tommy kitüntetést érdemelne. Megtette, amiben a média kudarcot vallott. Megtette, amit a brit kormánynak kellett volna megtennie. Kisgyermekek megerőszakolóit leplezte le. A gyermekeinkért harcolt"

– mondta Wilders és hozzátette, hogy a fennálló hatalom el akarja hallgattatni őt, mindannyiunkat.

Wilders elmondta, hogy a nyugat-európai kormányok közel-keleti és afrikai provinciává változtatják saját országaikat, kinyitották a kaput a tömeges bevándorlás és az iszlamizáció előtt. Az eredmény pedig az, hogy

elveszítjük az országunkat, a kultúránkat, az identitásunkat, a szabadságunkat és a gyermekeink nincsenek többé biztonságban!"
 

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató