2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Bundás Andi szerint az áruló Toroczkaiék rosszabbak, mint a náci karlendítés

Nagyot megy a veszprémi bukott ügyvédnő...Varga-Damm Andrea ma sajtótájékoztatót tartott, amelyen a hamarosan felálló közigazgatási bíróságokat kritizálta. (Méghozzá igen érdekesen: azt kérte az Európai Parlamentbe távozó Trócsányi László minisztertől, hogy maradjon). Az eseményen jelen voltak a szabad sajtó képviselői is – értsd: azon jobboldali sajtótermékek munkatársai, akiket nem ver bilincsbe a politikai korrektség és a liberalizmus eszméje. És ha már arra jártak, akkor rákérdeztek a politikusnál, hogy mi a helyzet ezzel a náci karlendítéssel Sneider Tamás Jobbik-pártelnök esküvőjén? Itt át is adjuk a szót a Jobbik pártlapjának, amely megörökítette a politikus válaszát.Varga-Damm Andrea volt harcostársaknak, árulóknak tulajdonítja a kiszivárogtatásokat.
Ezt a tevékenységet sokkal elfogadhatatlanabbnak és erkölcstelenebbnek, bűnösebbnek tartom, mint azt, hogy bárki, esetleg elvakultan, meg nem gondoltan, egy-egy olyan gondolatot kiejt, ami egyébként a mindennapi tevékenységét nem is jellemzi"
– szögezte le a képviselő. Hozzátette, nem szeretné, ha az áruló, becstelen emberek határoznák meg egy pártnak a jövőbeni életét.Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató