2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Magyar fejlesztésű sporttérkép - minden egy helyen, egy alkalmazásban

A következőkben egy színtiszta magyar fejlesztésű, magyar sporttal kapcsolatos telefonos applikációt szeretnénk bemutatni. A magyar sport sokszínűségét nem kell bemutatni, ezernyi tarka ágazata van, beleértve még a sportolás utáni rehabilitációt is. Már nagyon sokszor találkoztunk azzal, hogy nincs meg a megfelelő információáramlás, nem jut el az átlagemberhez az esemény, lehetőség, mely érdekli őt, vagy a szabadidőprogram lehetősége. Az alkalmazás alapötlete az volt, ne kelljen rengeteg időt eltölteni a böngészéssel, hanem mindent egyetlen gombnyomással gyorsan, könnyen megtaláljunk. Ez a gondolat öltött testet a „garázsból indulva” a SportMap alkalmazásban!

A helymeghatározáson alapuló gyűjtő mobil applikációval gyorsan megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb eső sporteseményt, sportolási lehetőséget, bérleményt, sportszerforgalmazót, táplélékkiegészítőt, akár az ágyban fekve is. A rendelkezésre álló kilométerszűrő szerint a felhasználó rendkívül rugalmasan megtalálhatja távolság szerint sorba rendezve az érdeklődési körének megfelelőt. A megjelenő találatok után a kiválasztott tartalom újabb információkat közöl, sőt bármilyen járművel vagy gyalog gyorsan és pontosan a jelzett címhez vezeti. A találatok sportkategória szerint tovább szűkíthetők, így leegyszerűsítve a keresést.

Válaszható bármilyen esemény, adatlap kedvencnek, amelyek után azok eseményeiről, lehetőségiről a továbbiakban Push üzenetet is érkezik telefonunkra. Ha a kiválasztott lehetővé tette, akkor még további rengeteg információt kaphatunk, azonnal elérhető weboldalak, sőt akár belépőt is meg lehet venni, vagy helyet foglalni bármilyen egységben, teremben, vagy akár kedvezményekkel is vásárolhatunk.

Az alkalmazáshoz fejlesztés alatt áll több kiegészítés, a legfontosabb egy bérleménykezelő-helyfoglaló kliens program. Ez lehetővé teszi, hogy on-line foglaljuk és fizessünk, ne kelljen telefonon vagy személyesen egyeztetni. Láthatóak a szabad időpontok, így bármikor egy kattintással lefoglalhatóak a helyek, a fizetése pedig szintén pofonegyszerű, akár azonnal, kártyával is rendezhetjük a tételeket. Gyakorlatilag a „WC-n ülve” is mindent el tudok végezni, leegyszerűsítve és meggyorsítva teendőinket.

További fejlesztések terítéken, pontos keresés funkció, események csoportosítása, és még rengeteg minden, ami hatékonyabbá teszi a sportos mindennapjainkat.

Az adatlapok nem teljesek, az országos lefedettség sem 100%-os még, a programkészítők várják azok jelentkezését, akik már szerepelnek (és azokét is természetesen, akik kimaradtak) az adatlapok teljes feltöltéséhez. Ez kategóriák szerint lehetséges, további infó: www.sportmap.hu. Elérhetőség: [email protected].

A letöltés ingyenes és reklámmentes, itt lehet:

iPhone verzió

Android verzió

Az alkalmazás készítői szeretnének kedveskedni az alkalmazásban szereplők/még nem szereplők számára, hivatkozva az oldalra, kedvezményeket adva az adminisztrátori költségekből.

Kérem, támogassanak bennünket a munkában, töltsük le és használjuk ezt a színmagyar alkalmazást, keressenek bennünket a részvételért, támogatva így ezt a magyar projektet.

Köszönettel:

az alkalmazás készítői

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató