Két magyarral áll fel a DAC ellen a magyargyűlölő Slovan – az ultráik is jelen lesznek

A DAC magyar játékosa szerint Guzmics és Holman nem lesz a közönség kedvence…

“Aki magyarként a Slovanba igazol, annak számolnia kell ezzel”

– Vida érzi a DAC-szurkolók szeretetét.

A dunaszerdahelyiek magyar játékosa, Vida Máté szerint akkora az érdeklődés a Slovan elleni meccsre, hogy egy 30 ezres stadion is megtelne. A 22 éves középpályás egyelőre még nem beszélt a pozsonyiaknál játszó honfitársaival, de lehet, hogy Holman Dávidnak dob majd egy üzenetet.

Óriási az érdeklődés a DAC-Slovan rangadó iránt, amit jól mutat, hogy a jegyek szinte percek alatt elfogytak. Téged mennyien kerestek meg azzal, hogy próbálj nekik belépőt szerezni?

– Több százan, az biztos, de természetesen nem tudtam ennyi kérést teljesíteni. Ez az a meccs, amelyen mindenki ott akar lenni. Most már minden a Slovan elleni rangadóról szól az edzéseinken és a városban is. Folyamatosan megállítanak az utcán a szurkolók, fotókat kérnek, szelfiznek. Akkora az érdeklődés, hogy akár egy 30 ezres stadion is megtelne.

Holmand Dávidnak és Guzmics Richárdnak enyhén szólva sem lesz könnyű dolga Slovan-mezben 13 ezer magyar néző előtt pályára lépni. Üzentél már nekik valamit?

– Aki magyarként a Slovanba igazol, annak számolnia kell azzal, hogy előbb-utóbb Dunaszerdahelyen több mint tízezer fanatikus magyar előtt is játszania kell, és biztosan nem ő lesz a drukkerek legnagyobb kedvence. Egyelőre még nem beszéltünk a meccsről, de lehet, Holman Dávidnak dobok egy üzenetet, hogy „kösse fel a gatyáját”…

Forrás: Csakfoci.hu

Check Also

Lovagi rangra emelték a Black Lives Matter-ért térdelő Hamiltont

A lovagi rangra emelt Lewis Hamilton Forma-1-es autóversenyző mellett a nagy-britanniai koronavírus-járvány elleni küzdelem hősei szerepelnek …