2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Lötyög a moslék: most Fegyőr ment neki a szemkilövető Gyurcsánynak

„Egy közös miniszterelnök-jelölt, egy közös lista, mindenhol csak egy egyéni ellenzéki jelölt. Egy az egy ellen” – korábban így mutatott irányt az ellenzéknek 2022-re Gyurcsány Ferenc.Most Fekete-Győr András beszélt arról: kemény munka lesz megtalálni a közös hangot a DK-val, de összefogásra van szükség ahhoz, hogy 2022-ben le lehessen váltani a Fideszt. A Momentum elnöke szerint a legfontosabb kérdés az, hogy ki legyen az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje.
A hazaáruló momentum elnöke úgy látja: olyan emberre van szükség, aki képes összefogni az ellenzéki szavazókat, ezért Gyurcsány Ferenc például nem biztos, hogy jó választás lenne.
Az MSZP szerint ugyanakkor még korai lenne neveket mondani. Molnár Zsolt úgy látja, a közös miniszterelnök-jelölt személyéről előválasztáson kell majd dönteni, előtte viszont arról kell beszélni, milyen programmal szólítja meg az ellenzék a választókat.
"Nyilvánvalóan az ellenzéki együttműködés a közös lista mellett egy közös program, egy közös jövőkép Magyarországról, amely azt is megmutatja, hogy természetesen a Fidesz világának elutasítása mellett milyen jövőképet szánunk ellen az országnak. Erről szól a kormányzóképesség megalapozása és erről szól egy közös választási program”
– véli Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója.Forrás: ATV nyomán
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató