Vadhajtások

Rendkívüli: Megszólalt a Fidesz is a Vadhajtások.hu leleplező cikke miatt

Megérte! 

Tegnap ahogyan azt közöltük, névtelenséget kérve O1G-s maszkokat készítve, maszkban pózolva egy hölgy azt nyilatkozta, hogy minden ellenzéki politikusnak küldenek egyet, elkezdődött a gyártása.

 

Ma egy tényfeltáró cikket mutattunk be a gyulai Momentumos hölgyről, természetesen azóta mindet töröltek, de nálunk itt elérhető és az is marad. Teljes névvel, fényképpel mutattuk be,  illetve egy másik férfit is, aki gyártja és postázza a maszkokat. Elemi erejű a felháborodás cikkünk miatt Gyulán. Ezekben a percekben érkezett a hír, hogy már a Fidesz is közzétette a felszólítását.

 

A Fidesz tagjai felidézik, hogy az aktivista férje, Mikó János tavaly ősszel a Márky-Zay Péter-féle párt gyulai képviselőjelöltjeként Galbács Mihály csapatában szeretett volna a gyulai képviselő-testület tagja lenni. Ilyen emberek akarták felforgatni városunk békés közéletét, ők akarták megállítani a város fejlődését – írják.

Közleményük végén felszólítják Mikóné Hirth Beátát, a Momentum aktivistáját, hogy kérjen bocsánatot minden gyulaitól, illetve a járvány leküzdését szolgáló önkéntes munkával vezekeljen.

A Fidesz teljes közleményét az alábbiakban olvashatják el.

Közlemény

A koronavírus járvány miatti veszélyhelyzet az emberség és az összefogás nagyon szép példáit tárta elénk országosan és városunkban is. Ilyen körülmények között különösen kirívó és felháborító az az obszcén politikai gyűlölködés, amely a (sajnos) gyulai Mikóné Hirth Beáta, a Momentum párt aktivistája részéről látható. Mikóné tegnap este azzal híresült el országosan, hogy olyan szájmaszkot reklámozott, amelyen Orbán Viktor miniszterelnököt trágár módon gyalázó felirat található, és ennek viselését ajánlotta. Önmagában is elfogadhatatlan egy halálos következményekkel fenyegető világjárvány közepette a védekezés egyik fontos eszközét a politikai gyűlöletkeltés felületeként felhasználni.  Itt azonban különösen súlyos, minősíttet esetről van szó, hiszen Mikóné személyében egy egészségügyi végzettségű, nemrég még a gyulai alapellátásban asszisztensként dolgozó személy használja trágár pártpolitikai üzenet közvetítésére a járvány elleni védekezés egyik legfontosabb védőeszközét. Vajon milyen lelki világa lehet az ilyen embernek, milyen fokú gyűlölet izzik a lelkében annak, akinek még a legnagyobb baj idején is az ország védelméért keményen dolgozó miniszterelnök elleni féktelen gyűlölet uralja a tetteit? Ahelyett, hogy volt egészségügyi dolgozóként segíteni próbálna, inkább obszcén politikai üzenetekkel házal. Érdemes felidézni, hogy a férje, Mikó János tavaly ősszel a Márky-Zay Péter-féle párt gyulai képviselőjelöltjeként Galbács Mihály csapatában szeretett volna a gyulai képviselő-testület tagja lenni. Ilyen emberek akarták felforgatni városunk békés közéletét, ők akarták megállítani a város fejlődését. Talán az nem meglepő, hogy mostani, városunk hírnevének ártó gyűlöletakciójukat nem más, mint Bod Tamás karolta fel a magyarnarancs.hu-n megjelent cikkében. Bod Tamás most is bebizonyította, hogy aki ártani akar Gyula városának, az számíthat rá minden körülmények között.

Ezennel felszólítjuk Mikóné Hirth Beátát, a Momentum aktivistáját, hogy kérjen bocsánatot minden gyulaitól és a járvány leküzdését szolgáló önkéntes munkával vezekeljen.

Fidesz gyulai szervezete”