2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Ungár Péter egy kengurujelmezes fotójával üzen

Egy fontos épület előtt öltönyben állni. Egy bizottsági ülésen fotózkodni. Mindegy egyes önkormányzati képviselővel, járókelővel közös képet csinálni. Minden szövegben leírni, hogy egy fontos ügyet tárgyalok fontos emberekkel.

A politikából a külsőségek kavalkádját csinálni, komolykodni, fontoskodni. Mindent, amit fizetésért alapvető megcsinálni úgy beállítani, hogy az önmaga a tevékenység, az maga a szolgálat.

Tinilányokat megszégyenítő szelfi-mánia, a nárcizmus orgiája"

- írja többek között pár nappal ezelőtti Facebook-posztjában Ungár Péter, a Szombathelyen gyakran megforduló, ottani politikai ambíciókkal bíró LMP-s országgyűlési képviselő. Ungár a fotón kengurujelmezben áll a szombathelyi városháza előcsarnokában, a kép egyébként korábban, egy gyermekfarsangon készült.

Persze, az is kiderül, hogy kire céloz éppen: "Ezt kínálja Bana Tibor és Hende Csaba Szombathelynek és térségének" - írja.

Aztán jön az ígéret: "Sok hibám van, sokszor csináltam és mondtam butaságot, de velem nem a tartalomnélküliséget szelfibe csomagolva kapná Szombathely. Ezt tudom ígérni."

És a konklúzió: "A szombathelyiek ugyanis tudják: aki fontoskodik, az nem fontos, aki komolykodik, az nem komoly" - fejezi be a posztot.

Forrás: Nyugat.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató