A januári Korózs-díjas: Hadházy Ákos

Nacsa Lőrincz a Facebookon hirdette ki a januári győztest.

Mint ismert, a KDNP politikusa még múlt év végén alapította meg a Korózs Lajosról elnevezett alternatív díjat. Ezzel is az ellenzéki politikusok halálkampányára szerette volna felhívni a figyelmet.

Tavaly a szocialisták politikusa volt az, aki egy kamumentőssel készített egy hazugságokról szóló, drámai videót. Az MSZP videójában szereplő Németh Athinának köze sem volt a mentősökhöz. Korózs Lajos a botrány után sem mondott le, sőt újabb hazugságokkal támadta a kormány vírus elleni harcát.

A decemberi Korózs-díj győztese az álhírekkel kampányoló Szabó Tímea lett. Ő egyébként a parlamenti felszólalásában szintén megemlítette Németh Athina hazugságait.

A januári különdíjat az a Hadházy kapta, aki képtelen lepattanni a kórházakról. Kezdte a szekszárdi kórház ostromával, majd hullaházakat akart felkutatni, – sikerült egy kegyeletsértő videóval rémisztgetnie az embereket – végül egy üres folyosóval érvelt a kormány ellen, amiről kiderült, hogy Covidos betegek ellátására van fenntartva.

Nacsa Lőrinc a Facebookon hirdette ki a győztest:

Check Also

Vidnyánszky Attila filmet rendez az Isten ostorából

A járványügyi előírások szerint, a lehető legszigorúbb feltételek mellett forgatják Vidnyánszky Attila többszörös fesztiváldíjas nemzeti …